BODITE OBVEŠČENI

Dovoljujem, da Gospodarsko razstavišče d.o.o. do preklica uporablja moje ime in priimek ter e-poštni naslov za obveščanje o dogodkih in novostih na Gospodarskem razstavišču.

Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Gospodarsko razstavišče d.o.o. Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam – izjema pri tem je družba AV studio d.o.o. kot obdelovalec podatkov za pošiljanje elektronskih novic.

Od upravljavca Gospodarsko razstavišče d. o. o. lahko kadarkoli zahtevate, da trajno ali začasno preneha uporabljati vaše osebne podatke za namen neposrednega trženja. Soglasje za neposredno trženje lahko kadar koli prekličete pisno na naslov Gospodarsko razstavišče d. o. o., Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana, prek elektronske pošte gdpr@gr-sejem.si ali prek povezave, v ta namen navedene v posamezni prejeti elektronski pošti. Upravljavec Gospodarsko razstavišče d. o. o. bo podatke, ki se na podlagi soglasja obdelujejo za namen neposrednega trženja, obdelovala do preklica soglasja, pri čemer preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov pred preklicem.

V času obdelave podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se na vas nanašajo, ter do popravka, omejitve obdelave, prenosljivosti ali izbrisa vseh ali posameznih podatkov, skladno z veljavnimi predpisi, in sicer pisno z zahtevo, posredovano na naslov Gospodarsko razstavišče d. o. o., Dunajska cesta 18, 1000 Ljubljana ali prek elektronske pošte gdpr@gr-sejem.si. Prav tako imate pravico do ugovora in do vložitve pritožbe pri Informacijskem pooblaščencu.

Prijavi
Dovoljujem, da Gospodarsko razstavišče d.o.o. do preklica uporablja moje ime in priimek ter e-poštni naslov za obveščanje o dogodkih in novostih na Gospodarskem razstavišču. Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je Gospodarsko razstavišče d.o.o. Osebni podatki se ne posredujejo tretjim osebam – izjema pri tem je družba AV studio d.o.o. kot obdelovalec podatkov za pošiljanje elektronskih novic.
V želji, da bi v vaših e-novicah vedno prejeli le zanimive in koristne informacije, vas prosimo, da označite, katere teme vas najbolj zanimajo.